EROTSKE KNJIGE PDF

Erotske Knjige. 7 likes. Book. Erotske Knjige. Privacy · Terms. About. Erotske Knjige. Book. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for. Besplatne E knjige. Menu. E knjige · Besplatne E knjige DUHOVNOST · Psihologija. Kategorija: Ljubavni erotski romani. Show Posts in. List View. Grid View. biblioteka, besplatne knjige pdf. Erotski · STRUKA I NAUKA · Psihologija · Priručnici · ZDRAVLJE · SAMOPOMOĆ · DUHOVNOST. Prikaži knjige. Lista. Tabela.

Author: Nikasa Faekree
Country: Poland
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 19 July 2008
Pages: 91
PDF File Size: 4.24 Mb
ePub File Size: 14.21 Mb
ISBN: 288-7-49077-531-6
Downloads: 12981
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Domuro

Tijelo joj je bubrilo pod vodom. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. I ona ga je uzela. Jebi me, jebi me Ni to je ne zadovoljava.

U seksualnom smislu, dakako. I ona je shvatila da sam blizu.

EROTSKE PRIČE I FANTAZIJE

Grizao sam ih i mlatio jezikom po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama. Polako me privukao na sebe.

  BRUNO MUNARI DESIGN E COMUNICAZIONE VISIVA PDF

Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta.

Erotske knjige

A on je likovao. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog. Uhvatila me za koljeno. Bili su na barci.

I te kako glasna. Kao uostalom ni ona meni. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. Tada smakne suknju s trbuha i krene prstima prema vagini. Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan. Od udara su joj odmah ispale dvije-tri suze. A onda je svanulo jutro koje je promijenilo sve. Poslije samo nekoliko dana postale smo prijateljice. Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis.

Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Gledao je i bio sigurniji no ikad – dobro je biti bogat.

Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Izazov Dakle, to je to! Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. Uletio sam poput parnog stroja dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva – tri centimetra.

  INTRODUCTION TO ALGORITHMS SECOND EDITION SOLUTIONS PDF

erotske priče | sex priče | porno priče | lezbijske priče | gay priče

Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. Morala sam ih osjetiti pod jezikom.

Ona se opet nasmije. Odjednom je spustio jezik na moj klitoris.

Knjige online | biblioteka, besplatne knjige pdf

Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati. Upravo sam knjiige razodjenula majicu i suknju kad me prekine zvono na vratima.