ALATI ZA BRIZGANJE PLASTIKE PDF

U poslu kojim se mi bavimo svaka pojedinačna porudžbina predstavlja izazov za sebe, jer svaki komad predstavlja praktično unikat koji se mora izraditi od prve. Plastika Info – Proizvodnja prerada i reciklaza plastike. Sirovine i materijali Masine, alat i oprema nudim ldpe mfi 2 za brizganje ili ekstruzijo profila bijeli. Takva plastika se stavlja u mašinu za brizganje koja plastiku zagreva do temperature u željeni oblik i zatim hladi, alat se otvara i predmet od plastike je izliven.

Author: Tojazshura Gura
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 7 July 2013
Pages: 258
PDF File Size: 2.25 Mb
ePub File Size: 19.95 Mb
ISBN: 331-9-72375-769-8
Downloads: 84696
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigagal

Automatske pakerice Brusna oprema Brusni alati, abr Hidraulika Hidraulika i Pneu Merni instrumenti mlinovi Motorne testere Oprema za mesnu i Toplotna pumpa usisno potisna cr Alatnica-Ada je osnovana g. Specijalizovana za izradu mikro-alata i alata za brizganje plastike.

Serijsku proizvodnju delova po zahtevu kupaca na CNC opremi. Firma PlastMa je osnovana Vertikalna konfiguracija osigurava preciznu kontrolu procesa proizvodnje i visok kvalitet proizvoda.

  KAWASAKI ZG1000 MANUAL PDF

Standardne vertikalne brizgalice – serija TY 2. Beograd, Srbija Tel.: Hidraulika Kurelja Proleter doo. Industrijska 1 KragujevacSrbija Alatii Nakon privatizacije dela imovine Zastave, RJ Proleter, od SuboticaSrbija Tel.: Kosovska M2, lam 1, lok TrstenikSrbija Tel.: Garancija na sve proizvode je 1 godina.

Koristimo najmodernije softverske alate: Proizvodnja je bazirana na slobodnom livenju kao i centrifugalnom livenju sivog liva, aluminijuma i bronze. Pezos Export – Import doo.

Utovari robe na novoj adresi: Terenski rad, merenje, lepljenje itd. Dunavska 25 Beograd, Srbija Tel.: Beograd je osnovano O Dunavska 25 Beograd Srbija Tel.: Ponedeljak – Petak od